Obec Vysoká Pec
Vysoká Pec Drmaly • Pyšná

Webové stránky se upravují. 

Vývěska školy

Školní vzdělávací program je k nahlédnutí ve škole u ředitelky.


Ochrana osobních údajů - GDPR

"Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů)." 

V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte Pověřence.

Dokumenty

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci.doc
Typ souboru: DOC dokument, Velikost: 36 kB

Rozpočty a hospodaření školy

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2021

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2021.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 247,72 kB

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2022 - 2023

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2022 - 2023.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 273,75 kB

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Aktuální počasí

dnes, pondělí 19. 4. 2021
slabý déšť 12 °C 6 °C
úterý 20. 4. slabý déšť 13/4 °C
středa 21. 4. slabý déšť 15/4 °C