Obec Vysoká Pec
Vysoká Pec Drmaly • Pyšná

Vývěska školy

Školní vzdělávací program je k nahlédnutí ve škole u ředitelky.


Ochrana osobních údajů - GDPR

"Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů)." 

V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte Pověřence.

Dokumenty

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci pro školní rok

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 211,33 kB

Žádost+o+odklad+potvrz.od+lékaře +PPP pro školní rok

Žádost+o+odklad+potvrz.od+lékaře +PPP.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 157,39 kB

Výroční zpráva ZŠaMŠ Vysoká Pec za rok 2022-2023

Výroční zpráva ZŠaMŠ Vysoká Pec za rok 2022-2023.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 859,84 kB

Rozpočty a hospodaření školy

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2024

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2024.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 241,87 kB

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na roky 2025-2026

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na roky 2025-2026.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 277,41 kB

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Aktuální počasí

dnes, pondělí 17. 6. 2024
slabý déšť 21 °C 13 °C
úterý 18. 6. slabý déšť 24/12 °C
středa 19. 6. slabý déšť 21/13 °C
čtvrtek 20. 6. zataženo 22/10 °C