Obec Vysoká Pec
Vysoká Pec Drmaly • Pyšná

Vývěska školy

Školní vzdělávací program je k nahlédnutí ve škole u ředitelky.


Ochrana osobních údajů - GDPR

"Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl ustanoven na základě Obecného nařízení pro ochranu osobních údajů (GDPR) a je nezávislým garantem správného nakládání s osobními údaji a také prostředníkem mezi organizací, dozorovým orgánem (Úřadem pro ochranu osobních údajů) a veřejností (subjektem údajů)." 

V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte Pověřence.

Dokumenty

Zápis dětí do MŠ pro školní rok 2021-2022 (442.31 kB)

-Zapis_deti_do_MS 21-22.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 442,31 kB

Informace k zápisu do MŠ pro školní rok 2021-2022

informace k zápisu do MŠ.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 199,57 kB

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci pro školní rok 2021-2022

Vnitřní směrnice pro přijímání dětí do mateřské školy ve Vysoké Peci.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 211,33 kB

Žádost o přijetí do MŠ pro školní rok 2021-2022

Žádost o přijetí do MŠ nová.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 219,11 kB

Zápis do 1. třídy ZŠ Vysoká Pec pro školní rok 2021-2022

Zápis do 1. třídy ZŠ Vysoká Pec.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 272,32 kB

Kriteria pro přijetí do 1.tř. ZŠ Vysoká Pec pro školní rok 2021-2022

kriteria pro přijetí do 1.tř..pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 187,72 kB

Informace k zápisům do 1.tř. ZŠ Vysoká Pec pro školní rok 2021-2022

informace k zápisům do 1.tř..pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 194,65 kB

Žádost o přijetí k povinné škol.doch. do ZŠ Vysoká Pec pro školní rok 2021-2022

Žádost o přijetí k povinné škol.doch. (2).pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 170,41 kB

Žádost o odklad povinné škol.doch. ZŠ Vysoká Pec pro školní rok 2021-2022

Žádost o odklad povinné škol.doch. (2) (1).pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 167,23 kB

Žádost+o+odklad+potvrz.od+lékaře +PPP pro školní rok 2021-2022

Žádost+o+odklad+potvrz.od+lékaře +PPP.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 157,39 kB

Rozpočty a hospodaření školy

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2021

Rozpočet ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2021.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 247,72 kB

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2022 - 2023

Střednědobý výhled rozpočtu ZŠaMŠ Vysoká Pec na rok 2022 - 2023.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 273,75 kB

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Univerzální překladač

Překlad (translations)

Aktuální počasí

dnes, sobota 25. 9. 2021
jasno 23 °C 12 °C
neděle 26. 9. polojasno 22/13 °C
pondělí 27. 9. slabý déšť 23/15 °C
úterý 28. 9. slabý déšť 19/14 °C